Nowe stada żubrów w województwie zachodniopomorskim (European Bison Conservation Newsletter, 2008)
Stado żubrów w województwie zachodniopomorskim istnieje od 1980 roku i jest najbardziej izolowanym wolnożyjącym stadem żubrów w Polsce.
Keywords: Żubry; Zachodniopomorskie