Monitoring żubrów w Nadleśnictwie Baligród (European Bison Conservation Newsletter, 2008)
Pierwsze żubry, które pojawiły się w Nadleśnictwie Baligród w 1991 roku, pochodziły z grupy wypuszczonej w 1980 roku w Woli Michowej w Nadleśnictwie Komańcza.
Keywords: Żubr; Bieszczady