Żubry w Puszczy Knyszyńskiej (European Bison Conservation Newsletter, 2008)
Opisano stan żubrów zamieszkujących Puszczę Knyszyńską, czyli największy kompleks leśny położony w pobliżu Białowieży.
Keywords: Żubr; Puszcza Knyszyńska